Meivakantie kamp

Klaar voor een sportieve week?

Dit jaar organiseren wij weer een kamp in de mei vakantie voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. 

Kies voor : voetbalkamp, tenniskamp of kom naar ons leuke strandkamp. 
https://gowiththeflo.nl/sportkampen/voetbalkamp 
https://gowiththeflo.nl/sportkampen/tenniskamp
https://gowiththeflo.nl/sportkampen/strandkamp 

Tijdens dit kamp staat sport en plezier weer centraal! Wij hebben verschillende sportieve activiteiten klaar staan waar iedereen op zijn eigen niveau deel aan kan nemen. 

Voor de kinderen die blijven overnachten hebben wij een avondvullend programma. Waarbij we onder andere gaan karten, laser gamen, pizza eten en organiseren wij een spannende filmavond. Vrijdag sluiten we af met een barbecue.

Wilt u zich aanmelden voor deze toffe  kampen in de mei vakantie? Doe dat dan nu hieronder, dit kan gewoon via het zomerkamp aanmeldingsformulier!

Datum & kosten

Het mei vakantiekamp zal plaatsvinden van maandag 29 april t/m 3 mei. Kinderen die de hele week komen logeren mogen zondag 28 april vanaf 19.00 uur gebracht worden. 
Er kan geboekt worden voor een week maar ook voor een losse dag of dagen. Het kan allemaal! De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Het is ook mogelijk uw kinderen vroeg te brengen (09.00 uur) en later op te halen (18.00 uur).

Kosten:

De kosten voor een week zijn:  € 275,-
De kosten voor een week met overnachting zijn:   € 575,-
Losse dag:  € 65,-

*Vroeg brengen en/of later halen € 20,- per dag extra. De kinderen worden per dag verdeeld in leeftijdsgroepen. Wij raden de kinderen aan om regenkleding, slippers en zwemkleding mee te nemen. Voor eten en drinken in de middag wordt gezorgd.

Inschrijven meivakantie kamp