Bedrijfsuitje op het strand.

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje in Bergen aan zee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan activiteiten aan, waardoor wij samen met u een onvergetelijke dag kunnen organiseren voor uw bedrijf, vereniging of school.

Bedrijfsuitje op het strand: Individuele en gecombineerde activiteiten

Wij bieden meerdere activiteiten aan voor een leuk bedrijfsuitje. Voor ieder niveau zijn er vele leuke activiteiten waaraan iedereen mee kan doen. Momenteel hebben we o.a. de volgende activiteiten:

  • Golfsurfen & bodyboarden
  • Raften
  • Strandactiviteiten
  • Team buildings activiteiten op het strand
  • Disc Golf
  • Aquarol
  • Sport en spel (b.v. oud Hollandse spelen)
Bedrijfsuitje-zomerkamp-scooter-huren-bootje-huren-

Bedrijfsuitje aan zee

Bij een bedrijfsuitje aan zee kunnen strandactiviteiten natuurlijk niet ontbreken. Go with the Flo biedt een breed scala aan strandactiviteiten aan, zoals golfsurfen & bodyboarden, aquarol en sport en spel. Onze strandactiviteiten zijn geschikt voor alle niveaus en garanderen plezier voor jong en oud. Daarnaast bieden wij ook teambuilding activiteiten aan op het strand, waarbij het draait om samenwerken en het versterken van de teamgeest.

Bedrijfsuitje-zomerkamp-scooter-huren-bootje-huren-

Reserveer uw bedrijfsuitje bij Go with the Flo

Bedrijfsuitje-zomerkamp-scooter-huren-bootje-huren-

Wilt u graag een sportief en gezellig bedrijfsuitje organiseren op onze unieke strandpaviljoen in Bergen aan zee? Neem dan contact op met Go with the Flo en laat ons samen met u iets moois neerzetten. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat u en uw team een onvergetelijke dag beleven. Of het nu gaat om een dag vol avontuurlijke activiteiten of om een gezellige barbecue, wij zorgen ervoor dat uw dag een succes wordt!

Reservering bedrijfsuitje

Mocht u willen reserveren voor een bedrijfsuitje kunt u onderstaand formulier invullen.nnWij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u een passende offerte toesturen!nnNa goedkeuring van de offerte dient binnen zeven dagen 50 procent betaald te worden als aanbetaling, de rest van het bedrag dient na de activiteit te worden voldaan. Annulering is mogelijk tot 7 dagen voor de activiteit, anders zijn we genoodzaakt het gehele bedrag te factureren. Indien de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer zullen wij in samenspraak met u zoeken naar een goed alternatief!

De bedrijven die u voor zijn gegaan: