Boek uw bedrijfsuitje bij Go with the Flo

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje in Bergen en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan activiteiten aan, waardoor wij samen met u een onvergetelijke dag kunnen organiseren voor uw bedrijf, vereniging of school.

Bedrijfsuitje: Individuele en gecombineerde activiteiten

Wij bieden meerdere activiteiten aan voor een leuk bedrijfsuitje. Voor ieder niveau zijn er vele leuke activiteiten waaraan iedereen mee kan doen. Momenteel hebben we o.a. de volgende activiteiten:

 • Bootjes- en scootertocht
 • Fiets, E-bike en Lopifit verhuur
 • Mountainbiken 
 • Golfsurfen & bodyboarden
 • Raften
 • Strandactiviteiten
 • Team buildings activiteiten (strand)
 • Tennis
 • Aquarol
 • Sport en spel (b.v. oud Hollandse spelen)
 • Minigolf
 • Discgolf
 • Winteruitjes
Bedrijfsuitje-zomerkamp-scooter-huren-bootje-huren-

Gooooo Skiën en Après Skiën


Boek nu een uniek Après Ski feest in het mooiste duingebied van Nederland! We starten in Bergen NH met een (e)bike naar keuze.  Een mooie tour door onze prachtige omgeving, brengt u naar de mooiste skibaan van Nederland. 

Hier krijgt u een uur skiles van één van onze gediplomeerde skileraren. Van beginner tot gevorderde skiërs kunnen genieten van deze unieke ervaring.

 

Liever niet skiën? 
Stap dan op een slee en geniet van deze prachtige baan en sfeer. 

 

We sluiten af met en heerlijke winter BBQ en een gezellige Après Ski Party. Hiervoor hebben wij diverse leuke locaties beschikbaar. 

Bedrijfsuitje aan zee

Bij een bedrijfsuitje aan zee kunnen strandactiviteiten natuurlijk niet ontbreken. Go with the Flo biedt een breed scala aan strandactiviteiten aan, zoals golfsurfen & bodyboarden, aquarol en sport en spel. Onze strandactiviteiten zijn geschikt voor alle niveaus en garanderen plezier voor jong en oud. Daarnaast bieden wij ook teambuilding activiteiten aan op het strand, waarbij het draait om samenwerken en het versterken van de teamgeest.

Bedrijfsuitje-zomerkamp-scooter-huren-bootje-huren-

Mogelijkheden voor een winter-bedrijfsuitje

Ook in de winter bieden wij bij Go with the Flo verschillende activiteiten aan. Zo organiseren wij winter-bedrijfsuitjes waarbij u kunt genieten van de winterse sferen in Bergen en omgeving. Denk hierbij aan activiteiten zoals skien, sleeen en schaatsen, maar ook aan een heerlijke winterbarbecue met glühwein en warme chocolademelk.

BBQ en Bouncing voetbal

Na afloop van een actieve dag is het tijd om gezellig samen te zijn. Bij Go with the Flo bieden wij verschillende mogelijkheden om de dag af te sluiten, zoals een BBQ of een potje Bouncing voetbal. Bij het organiseren van een bedrijfsuitje vinden wij het belangrijk dat u zelf kunt aangeven wat uw wensen zijn. Daarom bieden wij altijd maatwerk aan en denken wij graag met u mee om uw dag tot een succes te maken.

Reserveer uw bedrijfsuitje bij Go with the Flo

Wilt u graag een sportief en gezellig bedrijfsuitje organiseren in Bergen en omstreken? Neem dan contact op met Go with the Flo en laat ons samen met u iets moois neerzetten. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat u en uw team een onvergetelijke dag beleven. Of het nu gaat om een dag vol avontuurlijke activiteiten of om een gezellige barbecue, wij zorgen ervoor dat uw dag een succes wordt!
Onze barbecues worden op diverse locaties verzorgt, maar niet op de start locatie van de bootverhuur. 

Reservering bedrijfsuitje

Mocht u willen reserveren voor een bedrijfsuitje kunt u onderstaand formulier invullen.nnWij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u een passende offerte toesturen!nnNa goedkeuring van de offerte dient binnen zeven dagen 50 procent betaald te worden als aanbetaling, de rest van het bedrag dient na de activiteit te worden voldaan. Annulering is mogelijk tot 7 dagen voor de activiteit, anders zijn we genoodzaakt het gehele bedrag te factureren. Indien de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer zullen wij in samenspraak met u zoeken naar een goed alternatief!

De bedrijven die u voor zijn gegaan: